MARDİN / ARTUKLU - Arpatepe Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda bir tören tertip edildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın "Milli Marş" olarak kabul edilişinin 101. yıl dönümü okulumuzda da düzenlenen bir törenle kutlandı.

8. Sınıf 2. Dönem Veli Toplantımızı yaptık

Ock

Okulumuzdaki tüm öğrencilere dönem sonu sosyal faaliyetler kapsamında Kızıltepe Mova Park'ta Sinema ve Yemek etkinliği düzenledik

Ock

Okulumuz Artuklu İlçe Milli Eğitimin Düzenlediği Ortaokullar Arası RESFEBE Yarışmasında İlçe Genelinde 4. Oldu.

Ara

Okulumuz Öğrencilerine ÇEDES Projesi Gezisi Kapsamında Mardin'de Sanat Akademisine gezi düzenlenmiştir.Gezide geleneksel el sanatları ve halk oyunlarıizlenmiştir.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla muhtarımız sayın Fesih ÇETİNKAYA okulumzun öğretmenlerine yemek daveti verdi.

Kas

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında okulumuzda gerçekleşen törenle rahmet ve şükranla andık.

Kas

29 Ekim Cumhuıriyet Bayramı okulumzda coşkuyla kutlandı