T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / ARTUKLU - Arpatepe Ortaokulu

Arpatepe Ortaokulu

Telefon
04822331003
Belgegeçer
1
WEB
https://arpatepeoo.meb.k12.tr
Adres
Arpatepe Köyü / MARDİN Merkez ARTUKLU
Vizyon
"Hayatı Okumak, Geleceği Yazmak!" anlayışındaki tüm çalışanların, eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için, gelişime sürekli katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamı oluşturmak. "Biz bir aileyiz" anlayışıyla katılımcı, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde sürekli lider, Türkiye için dünyayla yarışan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, Ana dilini çok iyi bilen ve kullanan, Ülkesini seven, milli-manevi değerlerine sahip çıkan, yurttaşlık bilinci yüksek, Beden ve ruh sağlığı iyi, İlgi ve yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeye çalışan, İletişim becerisi yüksek, Grup çalışmasına yatkın, Teknolojiyi sadece alan ve kullanan değil, üretebilen, girişimci ve üretken, Bilgiye ulaşma becerisi kazanmış, En az bir yabancı dil bilen, Araştırma ve analitik düşünme potansiyeli yüksek İnsan haklarına saygılı, Doğru, adaletli ve demokrat, davranan, Özgüven sahibi, çevre bilinci gelişmiş, Sorumluluk üstlenip risk alabilen, iletisim Edindiği bilgi ve beceri ile hayat boyunca sorun yaşamayan lider özellikli bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :15
Öğrenci :138
Derslik :12
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08.20 - 14.30
Isınma
Kalorifer - Soba
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuz tarihi İpekyolu üzerinde olup Mardin merkeze 35 km, Kızıltepe´ye 20 km mesafededir. Mardin ve Kızıltepe´den okulumuza servis araçlarımız mevcuttur. Okulumuz taşımalı ve tam gün eğitim hizmeti vermektedir.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz için Mardin merkezden ve Kızıltepe´den servisler vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz tarihi ipek yolu üzerinde olup Kızıltepe ilçesine 20 km Mardin´e ise 35 km uzaklıktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Mardin Merkez - 35 km Kızıltepe - 20 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır